0

Gerflor školí zaměstnance Koberce K+K

České zastoupení celosvětového výrobce podlahových vinylových krytin Gerflor v roce 2018 opět proškoloval zaměstnance jednoho z největších prodejců PVC na textilní samovyrovnávací podložce v ČR – Koberce K+K.

Prodejci Koberce K+K už znají problematiku vinylových podlah na textilní podložce dokonale. Školení v resortu Equitana Martinice tedy bylo tentokráte více zaměřeno na problematiku vinylových dílců a homogenních PVC.

Podívat se na nabídku PVC a vinylových podlah

Odborník na slovo vzatý - technický specialista firmy Gerflor - Marek Kolář tedy prodejce K+K zasvětil i do tajů pokládky těchto podlahových krytin jak můžeme vidět na fotografiích.

Naši prodejci jsou tedy schopní zákazníkovi odborně poradit i s problematikou pokládky těchto podlahových krytin, pokud se zákazník do pokládky chce pustit sám.

Jednatel společnosti Ondřej Novák k tomu dodává: „Zakládáme si na odbornosti a profesionalitě našich prodejců, aby od nich zákazník získal pravdivé, přesné a odborné informace, proto neustále investujeme do našich pracovníků v podobě odborných školení“.

A závěrem ještě komentář vedoucího pobočky v Příbrami, Václava Vitáska: „Přesto že je mezi našimi zákazníky hodně kutilů, kteří mají radost z toho, když si zakoupenou podlahu mohou položit sami, tak raději doporučujeme odbornou pokládku. Nicméně podlahové krytiny jako takové nás opravdu baví a jsme rádi, když umíme zákazníkům odborně poradit i s tím jak si sami PVC položit“.