0

Jakou podlahu zvolit, když řešíte rozpočet

Život přináší nejednu nástrahu a občas si musíme vystačit doslova s málem. Pokud máte omezený rozpočet na zařizování domácnosti, nezoufejte. Dnešní nabídka podlahových krytin nabízí ekonomicky úspornou variantu při současném zachování kvality a elegance. Kvalitní levné koberce jsou dobrou volbou, která vás nenutí snižovat svůj komfort. Neslevujte na kvalitě, začněte příznivou cenou. Levný koberec, který odvede dobrou službu, pořídíte snáz, než si myslíte.

Koberce do nepohody

Zátěžové koberce jsou mimořádně odolné a zpravidla patří také do kategorie levných koberců. Jsou vhodné nejen pro účely komerčních prostor, ale velmi efektivně je využijete i v domácnosti.

Prostory, do kterých se jednoznačně hodí, jsou například: vstupní haly, předsíně, kuchyně, pracovny či domácí dílny. Výhoda zátěžových koberců spočívá nejen v nízké pořizovací ceně, ale též jednoduché údržbě, stálobarevnosti a dlouhodobé životnosti materiálu.Zátěžový koberec modrý

Z našeho sortimentu vybíráme například zátěžový New Orleans, který patří k ověřené klasice. Dobře poslouží pro komerční prostory, hotely, kanceláře, chodby, ale svou službu odvede i v domácnosti. Kvalitní zpracování zajišťuje dlouhou životnost, což je primárním požadavkem pro tento typ koberců.

Rozpočet na míru

Máte přísně limitovaný rozpočet na rekonstrukci či výstavbu? Nezoufejte! Základem je zaměřit se na podstatné prvky, bez kterých se neobejdete. Jak známo, podlaha je základ každého bydlení. Proto vsaďte na jednoduchý design, kvalitní provedení a výhodnou cenu, jednoduše na levný koberec. Levné koberce představují dobré řešení, pokud je rozpočet hodně napnutý.

Nápadité vzory za rozumnou cenu

Není to utopie, koberce za rozumnou cenu vás mohou překvapit svými vzory. I velmi nápaditý koberec může mít příznivou cenu. Levné koberce nemusí být jen ty zátěžové, ale například i dětský koberec pořídíte do pár stokorun. Potěšíte tak nejmenší členy domácnosti, ale i peněženku. Zábavný, probouzející kreativitu, takový je levný koberec z řady Big City v metrážovém provedení. Navíc je vhodný i pro alergiky. Jednoznačně geniální volba pro dětský pokoj.

Klasika, která nezklame

Také kusový koberec můžete pořídit za “babku”. Z našeho sortimentu si hravě vyberete levný koberec přesně na míru vašemu interiéru. Vsaďte třeba na klasické jemné vzory, které prozáří každý byt a navíc se jen tak nekoukají. Pokud si netroufáte na vzorované koberce můžete zabrousit do kategorie jednobarevných koberců. Ozdoba interiéru, živé barvy, materiál příjemný na došlap, a to vše ještě za výhodnou cenu. 

Přijďte si vyzkoušet koberce na  vlastní kůži. Na kterékoliv pobočce najdete odborníky na slovo vzaté, rádi vám koberce ukáži a doporučí ten nejlepší pro danou místnost i pohodlí.