0

PVC podlahy od Gerflor splní i ty nejnáročnější požadavky

Vybíráte novou podlahu? Nebojte se mít maximální požadavky! Jednoduchá pokládka, atraktivní design, snadná údržba, výborné izolační schopnosti, vysoká odolnost a dlouhodobá životnost – všechny tyto mimořádné vlastnosti se snoubí v PVC podlahách od značky Gerflor.

PVC podlahy od Gerflor

Francouzská společnost Gerflor představuje naprostou jedničku na trhu ve výrobě podlahových krytin. Za použití unikátní patentované technologie Gerflor Fiber Technology (GFT) nabízí prvotřídní PVC podlahy v kombinaci se samovyrovnávací textilní podložkou. Ta zvyšuje tepelný a akustický komfort a dokáže vyrovnat drobné nerovnosti podkladu. Pokládání krytiny tak nikdy nebylo jednodušší a chůze po ní příjemnější. PVC podlahy od Gerflor si jednoduše zamilujete. A protože se na našem trhu můžete setkat hned s několika brandy, rádi vám je nyní představíme.

Sázka na jistotu: Texline Gerflor 3 mm

Pokud chcete prvotřídní kvalitu za rozumnou cenu, je pro vás produktová řada Texline tou správnou volbou. Díky speciální textilní podložce dokonale přilne k základu podlahy, který není v případě drobnějších nerovností a spár (šířka < 3 mm a hloubka < 1 mm) potřeba předem upravovat. Svou samovyrovnávací schopností je tak přímo předurčena pro rekonstrukce. Navíc se pokládá volně, bez potřeby celoplošného lepení (do 40 m2) – zkrátka rozvinete a máte hotovo. Ušetříte tedy značné náklady na stěrku i lepidlo a v neposlední řadě svůj čas.

Texline Gerflor je nejen ekonomická, ale též ekologická – její výroba ani údržba nezatěžuje životní prostředí. Textilní podložka je vyrobená z více než 95 % z recyklovaných vláken a při povrchovém čištění si vystačíte s mýdlovou vodou či běžným saponátem. Neobsahuje žádné zdraví škodlivé látky jako formaldehyd, těžké kovy a rozpouštědla. Sama o sobě má skvělé tepelně-izolační vlastnosti, které ještě více vyniknou v kombinaci s podlahovým topením. Hledáte podlahu vhodnou pro děti, alergiky nebo astmatiky, která si poradí s každodenním provozem vaší domácnosti i se zvířecími mazlíčky? Právě jste ji našli!

Maximální pohodlí: Home Comfort 4 mm

Podlahová krytina Gerflor Home Comfort s celkovou tloušťkou 4 mm snoubí veškeré výhody koberce společně se snadnou údržbou PVC podlahy. Je velice příjemná na došlap, výborně akumuluje teplo a poskytuje dokonalou zvukovou izolaci (20 dB). Díky kvalitní nášlapné vrstvě v kombinaci s pružným materiálem textilní podložky je odolná proti vrypu či promáčknutí. Vliv každodenního opotřebování a usazování nečistot pomáhá redukovat speciálně navržená povrchová úprava PureClean. Tato podlaha se hodí do všech bytových prostor včetně koupelen a kuchyní a její vysoká kvalita je navíc podtržena 15ti letou zárukou. Nechte se hýčkat luxusem, po kterém dennodenně chodíte!

Ještě vyšší odolnost: HQR 3 mm

Jestliže hledáte PVC podlahy, kterou jsou maximálně odolné proti opotřebení, pak je tu pro vás produktová řada Gerflor HQR. Nabízí vyšší užitnou třídu zátěže (32/41) a navržena byla tak, aby se dala použít zároveň v komerčních prostorách i domácnostech. Drobné nerovnosti podkladu vyrovnává patentovaná textilní podložka, která samozřejmě i zvyšuje zvukovou izolaci (16 dB) a redukuje únik tepla. Výborně se též hodí pro podlahové vytápění. Povrchová úprava PureClean společně s antibakteriální přísadou Sanosol a protiskluzovou a antistatickou úpravou spolehlivě zaručí pohodlné a bezpečné užívání PVC podlahy. Ať už v náročném provozu Vaší domácnosti či v kanceláři nebo konferenční místnosti, podlaha HQR od Gerflor vždy obstojí!

Váháte, která produktová řada je pro vaše bytové řešení nejvhodnější? Navštivte náš e-shop nebo se přijďte poradit do jedné z našich deseti prodejen. Rádi vám s výběrem pomůžeme!