0

Kobercové omalovánky – dekorační prvek, který rozvíjí dětskou kreativitu

Hledáte vhodný dárek pro děti, který by jim přinesl radost, podpořil v nich kreativitu a zároveň by našel i praktické využití v domácnosti? Omalovánkový koberec je pro vás tou správnou volbou! Nejenže působivě obohatí interiér, ale především poskytne dětem potřebný prostor pro rozvoj výtvarných dovedností a tvůrčího myšlení. Každé malé dítě přeci miluje omalovánky. Proč mu je nedopřát tam, kde se cítí přirozeně a bez omezení, tedy na podlaze? A navíc – budete mít doma naprosto originální dětský koberec zhotovený přímo vaším malým umělcem!

Podpořte v dětech kreativitu

Není žádným tajemstvím, že základními předpoklady pro dosažení úspěchu a štěstí v životě jsou zdravé sebevědomí, touha po seberealizaci a originalita myšlení. Chcete-li vaše dítě co nejlépe připravit na život v současné společnosti, podporujte v něm tvořivého ducha již od útlého věku. Nejvhodnější dobou je předškolní věk (3-6 let). 

Ideálním nástrojem pro rozvoj dětské kreativity je malování a výtvarná tvorba obecně. To platí bez rozdílu pro kluky i holky. Malování a vybarvování pomáhá rozvíjet jemnou motoriku a podporuje v dětech sebevědomí, originalitu a samostatnost. Jsou pak vnímavější, zvídavější, učí se improvizovat a řešit problémy. Tvořivé děti vyrostou ve všestranné a silné osobnosti, které se uplatní napříč celým spektrem lidských činností.

Kobercové omalovánky představují perfektní prostor pro kreativní sebevyjádření vašich ratolestí, který je vždy po ruce. Ať už pro holčičku nebo kluka, tento dětský koberec je opravdu to pravé. Nechte je vyřádit se s fixami. Uvidíte, že výsledek bude opravdu stát za to! 

Ryze český výrobek

V případě kobercových omalovánek značky Mr. Little Fox můžete bez obav zapomenout na nekvalitní a mnohdy i zdravotně závadné produkty, které na náš trh proudí odjinud. Česká společnost Butter Kings garantuje celý proces výroby dětského koberce v České republice, a to pouze z vysoce kvalitní bavlny.

  • originální kusový koberec do dětského pokoje
  • poctivá česká výroba
  • kvalitní a bezpečná hračka
  • atraktivní kulatý tvar

Skvělý dětský dárek k narozeninám nebo pod stromeček

Nechcete jako narozeninový nebo vánoční dárek pro děti pořizovat zase další hračku, když jich doma máte už beztak dost? Darujte jim něco, z čeho budou mít radost oni i vy. Kobercové omalovánky představují výborné propojení edukativní hračky s dekoračním prvkem. Navíc splňují všechny požadavky kladené na dětský koberec – spolehlivě chrání před studenou podlahou a snižují kročejový hluk.

Co mají společného koberec a fixy?

Mnoho, pokud své ratolesti pořídíte náš kulatý omalovánkový koberec do dětského pokoje. Ať už jako vánoční dárek nebo jako dárek k narozeninám, vykouzlí tento dětský kusový koberec čarovný prostor pro oblíbené malování a vybarvování přímo v dětském pokojíčku. Omalovánkový koberec byl speciálně navržen tak, aby si ho děti mohly samy vybarvit podle své vlastní fantazie. K tomuto účelu mohou využít přiložené fixy na koberec a textil, které po vypotřebování jednoduše koupíte v papírnictví. Když jsou omalovánky vybarvené, lze kvalitní bavlněný koberec vyprat na 30 °C a zábava může začít nanovo!

Dětské koberce omalovánky

Takže, jaký motiv to bude? Princezny a jednorožci, skákací panák nebo parta kamarádů z lesa? Ať už vyberete dětský koberec jakýkoli, vaše dítě bude své podlahové omalovánky milovat. Neváhejte prostudovat náš sortiment. Rádi vám s výběrem pomůžeme!