0

Kuchyň a chodba

Kuchyně je centrem domácnosti, místem, kde se snoubí kulinářské umění s rodinným shledáváním. Proto je zde výběr vhodné podlahové krytiny nesmírně důležitý. Nejen, že musí splňovat estetické požadavky, ale také odolávat vysoké frekvenci pohybu, zátěži a někdy i nechtěným skvrnám nebo upuštěným nožům. Podlaha v kuchyni musí být praktická, hezká a voděodolná.

Lino nebo také PVC a vinylová podlaha jsou oblíbeným řešením pro kuchyně díky své odolnosti vůči vlhkosti, skvrnám a jednoduché údržbě. Navíc moderní dekory mohou napodobovat přirozený vzhled dřeva, dlažby, kamene či betonu, čímž vnášejí do kuchyně šmrnc a eleganci.

I když se může zdát, že koberce nejsou pro kuchyně typické, kusové koberce mohou být praktickým řešením pro specifické oblasti, jako jsou jídelní kouty. Poskytují teplo a měkkost pod nohama, což může být příjemné při dlouhém vaření či při rodinných večeřích.

Náš tip: Jak je známo všem bytovým designérům, červená barva podporuje chuť k jídlu. Je tedy naprosto ideální právě do kuchyně! Červený koberec pod jídelním stolem přidá kuchyni na eleganci a strávníkům na chuti. 

číst více
Seřadit podle

Staňte se členem věrnostního klubu Koberce K+K a získejte až 10% slevy

Budeme vás informovat o zajímavých akcích i novinkách v oboru, zůstaňte s námi v kontaktu.

  • Záruka 3 roky
  • Zaměření prostor zdarma
  • A mnohem více...
Získat výhody klubu