0

Ideální podlaha do panelového domu

Panelové domy patří k běžné realitě života ve městě. Představují finančně dostupnou variantu bydlení a jistou úsporu životních nákladů oproti bydlení v rodinném domě. Zároveň si ale nárokují i specifické požadavky v otázkách životního komfortu a udržitelnosti soukromí.

Vinylové podlahy

Temperament mladé rodiny netřeba krotit

Jak známo, v panelovém domě je vše dobře slyšet. Což není zrovna příjemné. Zvláště v situacích, kdy Vaše rodina čítá děti nebo domácí mazlíčky. Běhání, dupání, křik… to je běžná životní praxe každé takové domácnosti. Temperament Vašich dětí nelze při zachování duševního zdraví všech členů domácnosti korigovat donekonečna. Je potřeba nechat dětem přiměřenou míru svobody a sobě udržitelný klid a dobré sousedské vztahy.Inspirace do panelového domu PVC

Jedním z účinných řešení je vinylová podlahová krytina se zcela unikátní technologií Texline®, která významně izoluje a odhlučňuje podlahu Vašeho bytu. Dále má samozřejmě i funkci tepelnou. V neposlední řadě oceníte zvýšený komfort došlapu. O jednoduchosti údržby ani nemluvě. Každý, kdo někdy stoloval s malým dítětem, chápe, že klíč ke spokojenosti a domácí pohodě tkví i v jednoduchosti následného úklidu pod jídelním stolem. Výtvarničení a další oblíbené dětské aktivity jsou samozřejmě také ve hře. Barvy, modelína, vše myslitelné, co na podlahu dopadne a nemuselo by tam přetrvat na věčné časy, zcela jednoduše a rychle odstraníte. A to se počítá.

 

Soužití s domácími mazlíčky

Žijete v panelovém bytě s domácími mazlíčky? Vinylová podlaha je tou nejlepší volbou i pro Vás. Díky technologii Texline® má podlahová krytina zcela mimořádné vlastnosti nejen z hlediska snadné údržby, ale i značné odolnosti. Právě rezistence vůči poškrábání a jednoduchost čištění je luxus, který si pro domov se zvířecím mazlíčkem zasloužíte.

PVC do paneláku

 

Hudba je způsob života

Život hudebníka je krásný, ale nemusí se vždy setkávat s pochopením sousedů. Potřebujete cvičit, chcete si zahrát pro radost a máte tu smůlu, že Vaši sousedé protestují? Nic není ztraceno, vinylová podlaha s technologií Texline® přispěje k základnímu, avšak poměrně účinnému odhlučnění Vašeho bytu.

 

Vhodné pro všechny typy místností

Vinylová podlaha s Texline® je vhodná do všech místností. Od vstupní haly přes kuchyň, koupelnu, obývací či dětský pokoj nebo ložnici. Najde si zkrátka uplatnění v každé místnosti Vašeho panelákového bytu.

 

 

Řešení nedokonalostí a nerovností

Výstavba panelových domů nebyla vždy zcela precizní, proto se při revitalizaci těchto bytů můžete setkat i se skutečnými raritami a komplikacemi. Původní podlaha panelákového bytu může být značně nekvalitní a nerovná ve svém základu. Odpovědí na tento komplikovaný terén je opět vinylová podlaha s podkladem Texline®. Její vyrovnávací textilní podložka se totiž dokonale přizpůsobí jakémukoli podkladu. Výsledný efekt je vždy dokonale jednolitý.

 

Pro inspiraci neváhejte prostudovat kompletní sortiment naší nabídky PVC/vinylových podlah nebo se zaměřte přímo na produkty s technologií budoucnosti Texline®.