0

Vinylové dílce – nezničitelná podlaha

Podlahová krytina Vašeho domova by měla být především příjemná na došlap, vzhledná a v neposlední řadě odolná. Zkrátka vhodná pro život, jaký je. Se vším, co běžně přináší.

Podlaha z vinylových dílců je přesně tím, co hledáte, když se ptáte po odolném, praktickém, a přitom estetickém řešení. Tahle podlaha s Vámi totiž přežije doslova v dobrém i ve zlém. Podíváme se v detailu na její výjimečné vlastnosti.

Vinylové dílce

Revoluční systém instalace „CLIC“

Vinylové dílce nabízíme ve dvou provedeních z hlediska následné pokládky. Zakoupit můžete buď variantu klasickou, která se instaluje celoplošným lepením dílců. Ta představuje cenově úspornější řešení.

Nová vnylová podlaha v dílcích

Skutečnou revolucí je však systém zámků „CLIC“, které do sebe jednoduše zapadnou bez nutnosti použít lepidla. Pokládka vinylových dílců nebyla nikdy jednodušší.

Co opravdu oceníte

Obě nabízené varianty jsou vyrobeny 100 % bez ftalátů a jsou zároveň plně recyklovatelné. Nemusíte se tak bát jakékoli závadnosti či nešetrnosti vůči sobě, své rodině a životnímu prostředí.

K dalším plusům patří velmi dobrá povrchová úprava vinylových dílců. Tato podlaha je příjemná na došlap, chůze po ní je tichá a příjemná. Představuje tak dobrou náhražku parket či laminátu. Potěší i svými antistatickými a antibakteriálními vlastnostmi – uživatelsky je velmi příjemná pro svou snadnou údržbu. Stačí ji jednoduše setřít pomocí vlhké utěrky. Což oceníte zvláště v případě, když máte rodinu s malými dětmi nebo žijete ve společnosti domácích mazlíčků. V dnešní době není nutné svou dynamickou rodinu krotit nebo si dělat život zbytečně komplikovanější. Jednoduché, transparentní řešení podlahové krytiny je tou správnou volbou pro Váš příjemný rodinný život.
Detail vinylové podlahy - vinylové dílce


Domácí havárie nemusí být absolutní katastrofou

Případná malá domácí havárie jako prasklá hadička u pračky či toalety nebo vytopení směrem od sousedů Vás v případě, že instalujete podlahu z vinylových dílců, nemůže nijak zaskočit. Tato podlaha totiž přežije leccos a dokáže odolávat i delší expozici vodního sloupce (ze zkušenosti až několik hodin).

Pro likvidaci škod odsajte vodu a jednoduše nechte vysychat v dostatečně větrané místnosti za pomoci lokálních elektrických vysoušečů.

Budete až překvapeni, že výsledné škody na podlaze z vinylových dílců budou minimální.

Není nad to do svého života vpustit malé jistoty, které Vám pomohou odolat nepřízni osudu. Začněte od podlahy a nebudete litovat.

 

Těšíme se na Vás v některé z našich deseti prodejen, kde si můžete prohlédnout naši kompletní nabídku podlah z vinylových dílců, stejně jako veškerý další kvalitní sortiment podlahových krytin.