0

Proměna interiéru? Vsaďte na italský design!

Příchod nového roku s sebou přináší touhu po změně. V nás samých a v prostoru, který si kolem sebe vytváříme. S plněním novoročních předsevzetí Vám nepomůžeme (i když palce držíme). Pokud si však přejete proměnit Váš interiér, máme pro Vás skvělý tip. Moderní, trendy a zkrátka in – taková je nová kolekce italských kusových koberců Sonate. Podívejme se nejprve na to, co velí trendy bytového designu a pak si představme nový hit sezóny!

Jaké jsou trendy bytového designu?

  • Jednobarevný dekor. Koberec se má stát ozdobou interiéru a vůdčím barevným motivem. Jednoduše ho doplníte kontrastními barevnými akcenty v doplňcích (polštářky, závěsy, drobné dekorace). Užijte si hravé ladění interiéru, vždyť v každém z nás dřímá kousek umělce!
  • Vysoký komfort. Už dávno neplatí, že móda může být nepohodlná, hlavně když oslní. Dnes se klade důraz na funkčnost, pohodlí a prožitek. Koberec má nejen skvěle vypadat na podlaze, ale má také poskytovat maximální komfort při došlapu.
  • Důraz na detail. Ne nadarmo se říká, že dokonalost je v detailech. Jemný nenápadný vzor či neobvyklé obšití je jako třešinka na dortu – ocení je skutečný znalec.

V jednoduchosti je krása

Jistě, to známe všichni. Ale pozor! Jednoduchost nesmí být v žádném případě obyčejná a nudná. Ruku v ruce s prostou elegancí a jednoduchou krásou musí jít rafinovanost, vkusnost a působivost. A Italové to umí! Jak také jinak, když je Itálie kolébkou světové módy. Kusové koberce z řady Sonate jsou přesně takové, jaké čekáte od módního kousku. Kvalitní, luxusní a stylové.

Koberec Sonate: luxusní kousek do Vašeho interiéru

  • Nabízí se v atraktivních barvách. Černá a hnědá perfektně vyniknou ve světlých interiérech, kde prohloubí, uzemní a zútulní prostor. Béžová naopak rozzáří a opticky zvětší menší místnosti. Červená oživí interiér a dodá mu šmrnc, modrá do něj vnese klidnou harmonickou atmosféru.
  • Je superjemný. Dokonalý komfort poskytuje díky kvalitním polyesterovým vláknům, která jsou mnohem měkčí než obvyklý polypropylen. Také efektivně odolávají nečistotám, a tak usnadňují údržbu koberce.
  • Má nádhernou ozdobnou borduru. Takové obšití se opravdu jen tak nevidí – extra pevné, nápadité a především úchvatné na pohled.

Vsaďte svou kartu na kusový koberec Sonate. Podívejte se do našeho e-shopu nebo nás navštivte v jedné z našich deseti prodejen. Tuhle Itálii prostě doma mít chcete!