0

Kusový koberec Rabbit - zaostřeno na maximální požitek

Představte si malé dítě, které hladí králíčka. Boří prstíky do jeho jemného hebkého kožíšku a na tváři má výraz naprosté blaženosti. Že se to pro dospělého už nesluší? Chyba lávky! Antistresových technik je hned několik a jedna z nich je právě hmatová. A nebojte se, nemusíte mít doma hned králíka – vyzkoušejte kusový koberec Rabbit. Proč si nedopřát požitek z jemnosti a hebkosti, když je doslova na dosah ruky?

Zaměřte se více na dotek

Hmat je nejopomíjenější ze všech pěti smyslů. Neprávem! Věděli jste, že kůže je naším největším orgánem? U dospělého člověka se její plocha pohybuje mezi 1,5 až 2 m² a představuje asi pětinu celkové tělesné hmotnosti. Celkově je v ní přes půl milionu hmatových tělísek, které se nejvíce soustřeďují v konečcích prstů (na 1 cm² jich je přes 300). Proto se tak rádi dotýkáme příjemných věcí. Nezapomínejme na to a nestyďme se za to. Dotek je pro nás prostě přirozený, ať už jako forma komunikace nebo relaxace.

Změnu řešte od podlahy

Stres z práce, rodinné starosti, zdravotní problémy – kdo to kdy nezažil. Každý terapeut Vám poradí, ať v prvé řadě začnete u sebe. Uklidit si ve svém nitru i doma, obklopit se bezpečným prostorem, začlenit i jiné vjemy, než jsou ty zrakové. Hudba, aromaterapie a hmatové techniky pomáhají skvěle proti stresu. Dopřejte si masáž, pořiďte si do šatníku nebo interiéru něco nového – třeba kusový koberec Rabbit. Schválně se po něm zkuste projít bosou nohou a uvidíte, co to s Vámi udělá. Napětí a stres se rozpustí a zůstane jen příjemný pocit dokonalého pohodlí. A ten si Vy rozhodně zasloužíte!

Jako skutečný králičí kožíšek

Kusový koberec Rabbit skvěle imituje králičí kožešinu. Je mimořádně jemný, s extra dlouhým vlasem, který přímo svádí k pohlazení. Je vyrobený ze 100% polyesteru, který je mnohem měkčí než obvyklý polypropylen, a zároveň efektivně odpuzuje nečistoty. Krásně hřeje a na podlaze vypadá naprosto luxusně. Zkrátka to je ideální kousek do obývacího pokoje nebo ložnice, který Vám přinese maximální požitek z doteku!

Kusový koberec Rabbit

  • poskytuje luxusní komfort díky dlouhému jemnému vlasu
  • přináší úžasně hřejivý pocit a dobře kumuluje teplo
  • nabízí se v atraktivních moderních barvách
  • promění interiér i Vaši náladu jako mávnutím kouzelného proutku

Zažeňte (nejen) podzimní chmury tímto úžasným měkoučkým kobercem! Stačí podívat se do našeho e-shopu nebo nás navštívit v jedné z našich deseti prodejen.