0

Vinylové podlahy jsou in

Současné trendy v bydlení jednoznačně směřují k jednoduchosti, čistotě stylu, vzdušnosti a harmonii. Každé bydlení se začíná budovat od podlahy, a to doslova. Podlaha utváří nejen celkový charakter budoucího interiéru, ale také patří k absolutnímu základu, který nelze do budoucna jen tak jednoduše vyměnit. Je proto výhodné mít jasno předem, vědět, co očekáváte, co si přejete.

Naším vřelým tipem jsou vinylové podlahy. Podívejme se společně na jejich hlavní výhody. Moderní vinylové podlahy jsou jednoduše in.

Vinylové podlahy

Snadná pokládka a dlouhodobá životnost

K základním devizám vinylové podlahy patří jednoduchost její pokládky. Moderní technologie umožňují vinylu se jednoduše vyrovnat i s případnými nerovnostmi podkladu. K absolutní špičce v tomto ohledu patří francouzské vinylové podlahy Gerflor Texline®, které díky speciální textilní spodní podložce dokonale přilnou k základnímu podkladu.

Kvalitní materiál a dokonalá technologie vinylové podlahy předurčuje tuto krytinu k mimořádné odolnosti a dlouhodobé životnosti. Neomezujte sebe a svou rodinu v rozletu, žijte život se vším, co přináší, a každopádně naplno. Život s malými dětmi či domácími mazlíčky nikdy nebyl jednodušší, poznejte krásu svobody. Více o nárocích mladé rodiny čtěte zde.

Údržba na jedničku

Máte doma rádi pořádek? Potom je pro Vás ideální volbou podlahová krytina se snadnou údržbou. Při troše péče jsou to právě vinylové podlahy, které si snadno oblíbíte pro jejich nenáročnost. S podlahou Gerflor Vás už do budoucna nic nerozhází – jídlo na zemi, pozůstatky výtvarné činnosti, nečistoty zvenčí, srst domácích mazlíčků… vše jednoduše odstraníte a povrch Vaší podlahy bude vždy a na první pohled krystalicky čistý.

Jedinečná izolace a příjemný došlap v jednom

Skvělá izolace, měkký došlap, vyrovnání nerovností díky textilní podložce, to je Gerflor Texline®. Je to právě převratná technologie textilní podložky, která dává vinylovým podlahám Gerflor výjimečně dobré krycí a izolační vlastnosti. Už nikdy chlad od země či nepříjemný pocit při došlapu.

Vinylové podlahy jsou podlahovou krytinou budoucnosti. Snoubí v sobě kvalitu technologií a zcela mimořádné funkční vlastnosti. Oblečte podlahu svého domova do vinylu a nebudete litovat.

Estetická funkce

Při výběru podlahy hraje důležitou roli samozřejmě i funkce estetická. Pamatujte na zlaté pravidlo, že v jednoduchosti je krása. Čistota, elegance, dodá Vašemu interiéru vzdušnost a celkovému prostoru domova harmonii a jednoduchost. K jednoduchému základu se snadno vybírají a ladí další interiérové prvky a doplňky. Vybírejte z množství elegantních vzorů a barev, vinylová podlaha Gerflor dokáže s Vaším domovem divy.

Pokud uvítáte radu odborníka, neváhejte se na nás obrátit nebo osobně navštívit kteroukoli z našich prodejen. Těšíme se na Vaši návštěvu.