0

Koberec umí víc, než jen zahřát

Zařizujete si nový byt? Nebo si jen chcete oživit interiér něčím novým? Či snad se Vaše rodina rozrostla o přírůstek a Vy uvažujete, jak by měl vypadat pokojíček snů? Ať už je Váš důvod jakýkoli, možná teď stojíte před volbou, která zásadně ovlivní vzhled Vašeho domova i to, jak se v něm budete cítit. Nechte si poradit od odborníků! Krásný kvalitní koberec je přesně to, co potřebujete. Efektivně navodí dojem útulnosti a příjemné domácí atmosféry a navíc splní všechny požadavky moderního bydlení - vysokou kvalitu a dlouhou životnost, snadnost údržby i nápaditost designu.

Kvalitní koberce od Koberce K+K

Komfort, na který si rychle zvyknete

Domov představuje oázu klidu a míru, do které se každý z nás rád vrací. Dopřejte si ještě příjemnější návraty, jaké může poskytnout jen měkounký koberec, který na Vás čeká na Vašem oblíbeném místě odpočinku. Skutečně, žádná jiná podlahová krytina nemůže nabídnout takové pohodlí jako právě koberec:

  • Je měkký na došlap a chůze po něm představuje zejména pro bosou nohu vrcholný zážitek.
  • Kromě příjemného hmatového počitku Vám koberec zaručí také perfektní tepelnou izolaci, kterou ocení zejména děti, pro něž se stane ideální hrací plochou.
  • Budete překvapeni, jak se zlepší akustické podmínky v místnosti, do níž položíte koberec.
  • Odhlučnění nežádoucího otřesů, kterých se při dynamice Vašeho rodinného života i při té nejlepší vůli nemůžete vyvarovat, dozajista ocení zejména Vaši sousedé.

Zkrátka praktických výhod, které koberec nabízí Vaší domácnosti, je mnoho. Přihlédneme-li k vysoké kvalitě moderního zpracování koberců, jediné, na co si musíte dávat pozor, aby Vám koberec sloužil dlouho k Vaší spokojenosti a přinášel Vám komfort, z kterého už nebudete chtít slevit, je:

  • správné položení koberce, které zaručí jeho rovnoměrné opotřebení a optimální trvanlivost (v tomto ohledu je nejlepší využít znalostí a dovedností odborníků)
  • pravidelná údržba (která nezabere více času než u jiných podlahových krytin)

Alergici, nebojte se koberců!

Toužíte pořídit si koberec a máte tu smůlu, že trpíte alergií na roztoče? Myslíte si, že kvůli svému zdravotnímu omezení musíte slevit ze svých požadavků a spokojit se s jinou, pro Vás zdánlivě vhodnější podlahovou krytinou? Nezoufejte, nic není ztraceno! Už dávno neplatí, že koberec musí být semeništěm roztočů a jiných alergenů. Při pravidelném důkladném vysávání každé 2-3 dny se z kvalitního koberce bezpečně odstraní všechny zachycené alergeny, takže Vás již nemusejí trápit. Kobercová vlákna na sobě navíc úspěšně zadržují i částečky prachu a případných zvířecích chlupů, které by se jinak stále vířily vzduchem. Kvalitní koberec spolu s výkonným vysavačem se tak nakonec mohou dokonce stát i Vašimi spojenci v boji s alergií. 

Dopřejte dětem přesně to, co potřebujíDítě leží na koberci

Kdo by neznal ztvrdlé kousky modelíny, vylité kelímky a cákance od barviček, možná i rozšlapané zbytky jídla, byť jen z doslechu od přátel? Dětské kreativitě se meze nekladou, stejně jako energii, kterou je potřeba vybít, a to v útulném a bezpečném prostoru, kde se bude Vaše dítě cítit příjemně. To vše je nutné vzít v úvahu při výběru vhodné podlahové krytiny do dětského pokojíčku. V tomto případě představuje kvalitní dětský koberec naprostou jedničku, protože současně splňuje dětská přání ohledně vzorů, motivů a barev i Vaše praktické požadavky na snadnost údržby a nejvyšší nároky na pohodlí a bezpečnost. Pokud včas odstraníte ještě čerstvé mechanické nečistoty, aby nedošlo ke vzniku hloubkové nečistoty, a budete dodržovat pravidelnost vysávání, nemusíte se o životnost a stálobarevnost Vašeho koberce vůbec obávat. Některé kusové dětské koberce můžete dokonce i vyprat v pračce, což zajisté ocení rodiče těch nejmenších, kteří sice své první krůčky ještě ani neudělali, svou tvořivost však už stihli rozvinout v dostatečné míře. Navíc nemusíte mít nikdy strach, že by Vaše dítko nastydlo od podlahy či divočejší hrou rušilo sousedy, protože koberec poskytuje dostatečnou tepelnou izolaci i tlumení nežádoucího hluku

Kvalitní koberce skutečně představují špičku v trendech moderního bydlení. Prostudujte náš sortiment nebo nás navštivte v jedné z našich prodejen, rádi Vám s výběrem pomůžeme.