0

Nový pokojíček od Ježíška

Jak smysluplně obdarovat Vaše dítě, aby na svůj vánoční dárek jen tak nezapomnělo? Krásným tipem, který po zásluze ocení celá rodina, je přestavba dětského pokojíčku. Poradíme Vám, jak začít pěkně od podlahy – základem je kvalitní dětský koberec.

Dětské koberce

Útulný pokojíček zásluhou nového koberce

Vybavujete nový dětský pokojíček nebo jen nastal čas na změnu? Dobrou zprávou je, že jsme v posledních měsících jsme výrazně rozšířili sortiment dětských koberců, a to jak o dětské koberce v metrážovém, tak v kusovém provedení. Vybírat nově můžete z několika desítek vzorů, motivů a barev. Chtějte pro své dítě ten nejkrásnější koberec.

Mít svůj pokojíček rád, cítit se v něm příjemně a bezpečně? Co více si přát. Od prvních krůčků až do dospělosti, pokojíček je útočištěm, místem odpočinku, prostorem pro zábavu, relaxaci a odpočinek. Dítě v něm postupně tráví čím dál víc času, proto je důležité, aby se v něm cítilo dobře.

Koberec je základ

Koberec je základem každého pokoje, nejinak je tomu i v případě koberce do dětského pokoje. Od jeho výběru se následně odvíjí celé další vybavení pokoje nábytkem a interiérovými doplňky. Koberec do dětského pokoje musí být především univerzální, splňovat maximální nároky na snadnou údržbu a v neposlední řadě plnit funkci estetickou.

Dětské koberce do pokojíčku pro nejmenší

Vaše dítko dorostlo do věku, kdy mu chcete dopřát luxus vlastního pokojíčku. Jeho vlastní místo, bezpečné útočiště, prostor, kam se koncentrují všechny hračky... Vybrat do takového prostoru vhodnou podlahovou krytinu je klíčové zvlášť u malých dětí, které na zemi tráví většinu času. Hrají si, lezou, zkoušejí první krůčky… je proto důležité, aby pro ně byla podlaha přijatelně tepelně odizolovaná, příjemná na došlap i na ležení.

Dětský koberec musí být praktický na údržbu a roli hraje i funkce estetická – jednoduše hezký, nápaditý, barevný kousek. Dětský koberec je v pokoji pro děti nezbytným doplňkem, i pokud se jedná o ostrůvek uprostřed PVC, lina, vinylové podlahy či parket. Na příjemném nápaditém kusovém koberci mohou Vaše děti rozvíjet svou kreativitu zcela spontánně, bezpečně a pohodlně dovádět, hrát si i odpočívat.

Zátěžový koberec dobře poslouží v pracovně

Pokud předěláváte pokojíček s ohledem na potřeby dospívajícího, pamatujte, že parametry podlahy se budou blížit potřebám Vaší pracovny. Koberec musí být nejen hezký, ale i odolný (např. vůči pohybu kancelářské židle). Zajímavou variantou je proto některý z nápaditých zátěžových koberců, které se vyznačují především zvýšenou odolností a dlouhodobou životností.

Kusový koberec je příjemnou nezbytností

I v případě, že do dětského pokoje zvolíte jiný základní typ podlahové krytiny jako lino, PVC, vinyl či dřevo, je důležité vytvořit útulný dojem, který Vám zaručí pouze koberec. Prostudujte naši rozšířenou nabídku kusových dětských koberců a nebudete litovat. Nápadité, veselé, barevné, takové jsou dětské koberce od nás.

Koberce můžete vidět osobně na jedné z našich 10 prodejen či online na našem eshopu Koberce K+K.