0

Podložka pod koberce Floorwise – tišší a pohodlnější domov

Trávíte doma více času než dřív? Dopřejte si pohodlí a klid, aniž byste museli krotit dynamiku Vašeho rodinného života! Už Vás nebudou znervózňovat dupání a dusot z dětského pokoje nebo nespokojení sousedé, kteří si chodí stěžovat na hluk. Unikátní pěnová podložka Floorwise zvýší zvukovou izolaci koberce o 26-44 dB, čímž sníží přenos kročejového hluku na minimum!

Zase karanténa? Doma to zvládnete!

Současná nelehká situace nás nutí přehodnocovat priority, přizpůsobovat se aktuálním nařízením a v mnoha směrech změnit svůj dosavadní život. Ne všechny změny však musejí být nutně nepříjemné. Lockdown, home-office a domácí on-line výuka mnohé z nás postavily před nutnost provést doma určité úpravy. Ty nejen pomáhají lépe skloubit rodinný a pracovní život, ale přinášejí i řadu dalších praktických výhod. A přesně takovým vylepšením je podložka pod koberce Floorwise. Nejenže poskytne extra zvukovou izolaci v případě, že nestačí koberec, ale celkově vylepší jeho parametry. S podložkou Floorwise se každý koberec jako mávnutím kouzelného proutku promění v luxusní kousek, který si opravdu zamilujete!

Jaké výhody přináší podložka pod koberce Floorwise?

  • Jedinečná zvuková izolace. Znáte to – dětské hry, pobíhání po bytě, domácí fitness cvičení. Občas si ani koberec neporadí s hlukem, který s sebou přináší rodinný život. Přesně v těchto chvílích oceníte pěnovou podložku Floorwise, díky které je Vaše podlaha tak úžasně tichá!
     
  • Nekompromisní ochrana před chladem. Máte pocit, že Váš koberec neposkytuje dostatečný tepelný komfort? Obáváte se, aby se Vaše děti nenachladily od studené podlahy? S pěnovou podložkou Floorwise můžete své obavy hodit za hlavu. Tepelný odpor 1,15 tog - 3,1 tog (0,115 m2 - 0,31 m2 k/W) zaručuje špičkovou tepelnou izolaci, díky které se navíc sníží náklady na vytápění místnosti o 15%!
     
  • Luxusní odpružení. Unikátní pěnový materiál podložky Floorwise Vám dopřeje opravdový pocit luxusu při došlapu. Navíc velmi účinně chrání koberec před opotřebením a otlaky tím, že sešlápnutá místa vytlačuje zpět nahoru. Váš oblíbený koberec tak bude déle vypadat jako nový a Vy ho nebudete muset předčasně měnit za jiný. 
     
  • Efektivní boj proti roztočům. Je známo, že kobercová vlákna úspěšně zachytávají poletující prach a alergeny. Při pravidelném vysávání tak koberec představuje ideální podlahovou krytinu pro alergiky a astmatiky. Věděli jste ale, že napnutí koberce na podložku Floorwise umožní potřebnou cirkulaci vzduchu a vysátí všech nečistot včetně roztočů, kteří se pod ním hromadí? S kobercem nainstalovaným na podložce Floorwise tak dosáhnete při úklidu skutečně efektivních výsledků.
     
  • Recyklovatelnost materiálu. Při výrobě podložky Floorwise bylo myšleno nejen na vaše pohodlí, ale i na životní prostředí. Polyuretanový pěnový recyklát je znovu plně recyklovatelný. Pořízením podložky tak přispějete k ekologicky zodpovědnému chování.

Jakou podložku vybrat? 

Pěnové podložky pod koberce Floorwise se nabízejí hned v několika provedeních, které se odlišují mírou poskytované zvukové a tepelné izolace. Podložka Floorwise Tread je navíc určená i do komerčních prostorů, takže je ideální volbou do kanceláře či zasedací místnosti.

Ať už vyberete jakýkoliv typ podložky Floorwise, určitě nešlápnete vedle. Pokud však potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám s výběrem pomůžeme!